0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Hulp van ervaren verhuizers in Hoogeveen 

Staat u op het punt om naar een nieuwe woning te verhuizen? Bereid u zich alvast voor op de verhuizing van uw bedrijf of bijvoorbeeld school? In beide gevallen kunt u rekenen op onze verhuizers bij Hoogeveen. Veijer Verhuizingen heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende soorten verhuizingen. Denk aan een particuliere verhuizing, een zakelijke verhuizing of een complete projectverhuizing. Ieder type verhuizing vergt een unieke aanpak van onze verhuizers bij Hoogeveen, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We vertellen u er graag meer over! 

Verhuizers in Hoogeveen helpen u verder

Onze verhuizers bij Hoogeveen starten met een inventarisatie van uw wensen en de te verhuizen inboedel. Kiest u ervoor om de volledige verhuizing aan onze verhuizers over te laten, of voert u een deel van de taken zelf uit? Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van de dozen voor uw verhuizing. Bij de inventarisatie van uw inboedel is het belangrijk om rekening te houden met spullen die wat extra aandacht vergen. Denk hierbij aan kunst, een televisie, andere elektronica, enzovoorts. Wij beschikken over de beschermende middelen om deze voorwerpen veilig in te pakken. De kans op schade tijdens de verhuizing naar uw nieuwe woning of bedrijfspand is zo minimaal. 

Advies van onze verhuizers bij Hoogeveen

Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u advies wenst van onze verhuizers bij Hoogeveen. Hoe kunt u de verhuizing het beste aanpakken? Op welke manier minimaliseert u de overlast voor bijvoorbeeld uw medewerkers of leerlingen? Samen met u stellen we een plan op voor de verhuizing. Pas wanneer u volledig tevreden bent met dit plan, gaan we voor u aan de slag. Het plan maakt dat u precies weet wat u op welk moment van ons kunt verwachten. 

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer