0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Verhuizen zorginstelling Hoogeveen

Het verhuizen van een zorginstelling is een operatie die de nodige voeten in de aarde heeft. Aangezien het gaat om kwetsbare bewoners is het verhuizen van een zorginstelling in Hoogeveen iets dat met zorg en aandacht moet gebeuren. De inboedel moet worden ingepakt en op de nieuwe locatie weer worden uitgepakt. Veijer Verhuizingen kan hierbij alle hulp en assistentie bieden die u maar wenst. Het is ons bekend dat in een zorginstelling het personeel de handen vol heeft aan de zorg voor de bewoners, dus wij helpen graag met het goed voorbereiden van de verhuizing.

Een zorginstelling verhuizen in Hoogeveen met zorg en aandacht

Wanneer de bewoners van een zorginstelling naar een nieuwe locatie gaan verhuizen is dat een ingrijpende gebeurtenis. Veel ouderen kampen met vormen van dementie en ze zullen moeite hebben om naar een nieuwe locatie te gaan die niet vertrouwd voor ze is. Wij kunnen als verhuisbedrijf er in ieder geval voor zorgen dat de verhuizing op rolletjes verloopt. Met her verhuizen van een zorginstelling in Hoogeveen en omgeving hebben wij inmiddels ruime ervaring. Samen met de verantwoordelijken maken we een zorgvuldige planning van de verhuizing zodat alles vlot verloopt en de verhuizing zoals gepland kan doorgaan. De bewoners zullen zich snel weer thuis voelen op de nieuwe locatie tussen hun vertrouwde spullen.

Maak een afspraak voor een goed georganiseerde verhuizing

Gaat uw zorginstelling binnenkort verhuizen naar een nieuwe locatie? Maak dan ruim van tevoren een afspraak voor deze verhuizing. Wij zorgen er dan voor dat de hele operatie vlekkeloos en vlot verloopt. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0522 – 46 13 15. U kunt ook via e-mail een vraag stellen of een offerte voor de verhuizing aanvragen. Ons adres is info@veijerverhuizingen.nl.

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer