0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Verhuisservice Zwolle

Een goede verhuisservice in Zwolle kan u een groot deel van de verhuiszorgen uit handen nemen. Het is een hele bedoening om te verhuizen en veel mensen vinden het dan ook een stressvolle gebeurtenis. Wanneer u het verhuizen van uw eigendommen overlaat aan een ervaren verhuisservice in Zwolle, dan kunt u dit deel van de verhuizing loslaten. Dit scheelt u veel stress en spanningen. Veijer Verhuizingen is uw ervaren verhuisservice in Zwolle en regio. Wij zijn al sinds 1912 actief in de branche en kunnen u altijd op professionele wijze van dienst zijn.

Een zeer ervaren verhuisservice in Zwolle

Veijer Verhuizingen is een zeer ervaren verhuisservice in Zwolle en omstreken. Wij bestaan meer dan een eeuw en hebben door de jaren heen uiteraard steeds meer ontwikkelingen doorgemaakt. Wanneer u vandaag de dag een beroep doet op onze verhuisservice in Zwolle, dan bent u ervan verzekerd dat wij de meest moderne middelen inzetten om uw verhuizing soepel en snel te laten verlopen. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat uw eigendommen veilig worden vervoerd met onze verhuisservice in Zwolle. U bent dan ook zeker dat uw inboedel veilig en onbeschadigd aankomt op uw nieuwe adres.

Neem contact op

Heeft u behoefte aan een ervaren en vriendelijke verhuisservice in Zwolle? Wij nemen u graag de verhuiszorgen uit handen met een betaalbare service die goed bij u past. Wij zijn gevestigd aan de Gemeenteweg 7 in Staphorst, maar zijn actief door de hele regio. Ook in Zwolle zijn wij u graag van dienst. Wilt u meer informatie, advies of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 0522 – 46 13 15 of een mail sturen naar info@veijerverhuizingen.nl

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer