0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Laat uw verhuizing uitvoeren door onze verhuisservice in Overijsse

Staat u voor een verhuizing naar een nieuwe woning of een bedrijfspand? Kies voor de verhuisservice in Overijssel van Veijer Verhuizingen! Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten verhuizingen. Denk aan de verhuizing van een IT-bedrijf, een school en bijvoorbeeld een zorginstelling. Ook particuliere verhuizingen worden op zeer regelmatige basis door onze verhuisservice in Overijssel uitgevoerd. Een helder plan van aanpak is hierbij de basis! Zo verzekeren we u van een professionele, efficiënte en bovenal verantwoorde verhuizing van uw inboedel. U wilt iedere vorm van schade aan uw spullen voorkomen. 

Verhuisservice in Overijssel helpt u naar uw nieuwe pand te komen

Onze verhuisservice in Overijssel zal beginnen met een inventarisatie van uw inboedel. Samen bekijken we welke spullen moeten worden verhuisd, welke spullen u af wilt laten voeren en welke spullen u mogelijk extern op wilt slaan. Voor het opslaan van overgebleven spullen bieden we u handige opslagruimtes aan. Zo hoeft u de spullen niet direct weg te gooien, maar kunt u ze in alle rust te koop aanbieden! Om schade aan uw spullen te voorkomen gebruiken we diverse beschermende hulpmiddelen. Denk aan verhuisdekens, speciale hoezen voor schilderijen, enzovoorts. 

Afspraak plannen met onze verhuisservice in Overijssel

Wilt u op korte termijn naar een nieuw pand verhuizen? Wacht in dat geval niet te lang met het inschakelen van onze verhuisservice in Overijssel! Ook wanneer u meer informatie wenst over onze aanpak en diensten, staan we u graag te woord. Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op! Veijer Verhuizingen belooft u een soepele en snelle verhuizing van uw inboedel. Hoe kunnen we u helpen?

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer