0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Verhuisservice in Meppel inschakelen bij een woningverhuizing 

Staat u op het punt om naar een nieuwe woning te verhuizen? In dat geval kan de hulp van Veijer Verhuizingen zeer wenselijk zijn! Met onze verhuisservice in Meppel zorgen we voor een veilige en schadevrije verhuizing van uw complete inboedel. Met een ruime ervaring zorgen we er niet alleen voor dat uw meubels schadevrij worden overgebracht, maar kunnen we u ook van advies voor zien over de manier waarop de verhuizing het beste kan worden aangepakt. Kunnen uw meubels het beste via de trap naar beneden worden gebracht, of is het gebruik van een verhuislift raadzaam? Met welk inpakmateriaal kunt u een televisie of erfstukken het beste inpakken? Enzovoorts. 

Mogelijkheden van onze verhuisservice in Meppel 

Een van de redenen om voor onze verhuisservice in Meppel te kiezen, is de mogelijkheid om uw eigen verhuizing vorm te geven. U bepaalt bij ons zelf, welke klussen u uitbesteedt en welke klussen u vooraf zelf uitvoert. Het kan bijvoorbeeld verstandig zijn om zelf alvast een deel van uw inboedel in dozen in te pakken. Zo bespaart u op de kosten voor het inschakelen van onze verhuisservice in Meppel. Wanneer u echter geen omkijken naar de verhuizing wilt hebben, voeren we net zo lief de complete verhuizing voor u uit! Waar kunt u onze hulp bij gebruiken? 

Onze verhuisservice in Meppel is onderdeel van Erkende Verhuizers 

De verhuisservice in Meppel van Veijer Verhuizingen behoort tot de services van Erkende Verhuizers. Dit betekent dat u bij ons verzekerd bent van een zorgvuldige en vakkundige aanpak van de verhuizing! Naast verhuizingen in de omgeving van Meppel, helpen we u ook graag bij internationale verhuizingen. Neem vandaag nog contact met ons op, om uw eigen verhuizing door te spreken! 

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer