0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Verhuisdienst Zwolle

Heeft u een verhuisdienst in Zwolle nodig? Dan zijn er natuurlijk enkele zaken waar u op let. Op de eerste plaats wilt u zeker zijn dat de verhuisdienst in Zwolle uw verhuizing tot in de puntjes regelt, met alle respect voor u en uw eigendommen. Daarnaast is het voor u natuurlijk ook belangrijk dat u gebruik kunt maken van deze verhuisdienst in Zwolle tegen een aantrekkelijke prijs. Kortom, u wilt een uitstekende service tegen een goede prijs. Dit is precies wat u kunt vinden bij Veijer Verhuizingen.

Een ervaren verhuisdienst in Zwolle inschakelen

Wanneer u een goede verhuisdienst in Zwolle nodig heeft, dan staan wij graag voor u klaar. Als erkende verhuizer kunnen wij u altijd de service bieden die u verwacht. Onze onderneming is al in 1912 opgericht. In eerste instantie als transportbedrijf. Een halve eeuw later werd het bedrijf omgevormd tot verhuisbedrijf. U bent dan ook verzekerd van een ruime ervaring van onze kant als u gebruik maakt van de services van onze verhuisdienst in Zwolle. Wij zorgen voor een snelle, nette en professionele verhuizing.

Neem gerust eens contact met ons op

Wij staan altijd voor u klaar wanneer u een verhuisdienst in Zwolle nodig heeft. Wij zijn gevestigd aan de Gemeenteweg 7 in Staphorst, maar zijn actief door de hele regio. Hierdoor kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn als u een verhuisdienst in Zwolle nodig heeft. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft of een offerte wenst te ontvangen. U kunt bellen naar 0522 – 46 13 15 of een mail sturen naar info@veijerverhuizingen.nl.

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer