0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Verhuisbedrijf Ommen

Voor een Verhuisbedrijf in Ommen waar het draait om kwaliteit, milieu en veiligheid, gaat u naar Veijer Verhuizingen. Als Erkend Verhuizer kunnen we u van dienst zijn bij een zorgeloze verhuizing. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, een verhuizing van een bedrijf, zorginstelling of scholengemeenschap. Ook verzorgen wij als verhuisbedrijf Ommen verhuizingen in het buitenland. Sinds 1963 is Veijer Verhuizingen gespecialiseerd in verhuizingen waarmee we optimaal van dienst kunnen zijn bij iedere soort verhuizing in binnen- en buitenland.

Verhuisbedrijf Ommen voor een complete service omtrent verhuizen

Voor ieder soort verhuizing beschikken wij als verhuisbedrijf voor Ommen over de juiste mensen, expertise en materiaal om de verhuizing van A tot Z soepel en snel uit te voeren. De klant staat centraal en voor uw verhuizing kunt u gebruik maken van een complete service omtrent uw verhuizing:

  • Mogelijkheid voor verhuisdozen en pakpapier
  • Mogelijkheid voor hulp bij inpakken
  • Demonteren en monteren van meubelen
  • Veilige en optimale opslag van uw inboedel

Verhuisbedrijf Ommen gericht op kwaliteit, milieu en veiligheid

Waar u ook heen gaat verhuizen, Veijer Verhuizingen kan u van dienst zijn met de verhuizing van uw wensen. Om wat voor soort inboedel het gaat, wij bieden een efficiënte en veilige manier van verhuizen tegen voordelige tarieven. Op de verhuizingen die wij als verhuisbedrijf Ommen in het binnenland verzorgen is het Garantiecertificaat van toepassing. Dit geeft u extra zekerheid dat de verhuizing door Veijer Verhuizingen met de grootst mogelijke zorg wordt uitgevoerd. Als verhuisbedrijf in Ommen zijn wij gericht op kwaliteit, milieu en veiligheid.

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer