0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Verhuisbedrijf Meppel

Verhuizen is een hele onderneming. Als u gaat verhuizen wilt u natuurlijk dat dit goed geregeld is. Een erkende verhuizer inschakelen is een goed idee als u zeker wilt zijn dat uw kostbare spullen met zorg worden verhuisd. Als u niet de gelegenheid heeft om zelf uw spullen te verhuizen dan is het verhuisbedrijf Meppel een prima partner voor deze klus. Wij hebben vele jaren ervaring met het uitvoeren van verhuizingen, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Uw verhuizing wordt door ons gepland zodat u op de afgesproken dag “over” kunt en wij verzorgen alles tot in de puntjes, u hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Uw verhuizing goed geregeld met het verhuisbedrijf Meppel

Als u gaat verhuizen dan wilt u natuurlijk dat er zorgvuldig en voorzichtig met uw spullen wordt omgesprongen. Veijer Verhuizingen weet precies wat u bedoelt. Wij zullen uw verhuizing dan ook met de grootst mogelijke zorg uitvoeren. U kunt van ons stevige verhuisdozen lenen om al uw spullen in te pakken. Op de dozen wordt genoteerd in welke kamer de inhoud thuishoort zodat u nadat de verhuizers zijn vertrokken direct kunt beginnen met uitpakken.

Maak direct een afspraak voor uw perfecte verhuizing

Heeft u de datum voor uw verhuizing gepland? Maak dan direct een afspraak zodat wij u op deze belangrijke dag kunnen bijstaan met een perfect georganiseerde verhuizing. U kunt uiteraard ook eerst een offerte aanvragen. Ons verhuisbedrijf is bereikbaar via telefoonnummer 0522 – 46 13 15. Vraagt u liever per e-mail een offerte of meer informatie aan? Stuur uw bericht dan naar info@veijerverhuizingen.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website.

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer