0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Verhuisbedrijf Hoogeveen

Binnenkort is het zo ver: u gaat verhuizen. Natuurlijk bent u al druk bezig met de voorbereidingen. Er moet veel geregeld worden. Adreswijzigingen versturen, de post moet naar het nieuwe adres en allerlei instanties moeten van uw verhuizing op de hoogte worden gesteld. En u moet natuurlijk zorgen dat uw spullen op de dag van de verhuizing deskundig worden verhuisd. Wilt u een zorgeloze en goed georganiseerde verhuizing? Dan is het verhuisbedrijf Hoogeveen een prima keuze. Uw verhuizing wordt goed en deskundig uitgevoerd. Grote meubels worden uiteraard meteen voor u op de plaats gezet en ook voor het demonteren en na de verhuizing weer monteren van bedden en kasten kunt u een beroep doen op onze ervaren verhuizers.

Een verhuizing volgens het boekje met verhuisbedrijf Hoogeveen

Wilt u dat uw verhuizing probleemloos verloopt? Laat deze dan over aan Veijer Verhuizingen. Wij zorgen ervoor dat uw spullen met de grootst mogelijke zorg worden ingeladen in onze verhuiswagen en op de bestemming snel en professioneel uitgeladen en zoveel mogelijk direct op de plaats gezet in de nieuwe woning. U zult zich mede door de goed verlopen verhuizing snel thuis voelen in uw nieuwe omgeving.

Wij sturen u graag een passende offerte voor uw verhuizing

U kunt ons direct benaderen voor een passende offerte voor uw verhuizing. Stuur dan een e-mail naar info@veijerverhuizingen.nl. Heeft u vragen of speciale wensen in verband met uw verhuizing? Dan kunt u ook altijd direct telefonisch contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 0522 – 46 13 15.

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer