0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Verhuisbedrijf Hattem

Voor een verhuisbedrijf in Hattem kunt u terecht bij de experts van Veijer Verhuizingen. Sinds 1912 is dit verhuisbedrijf voor Hattem werkzaam als transportbedrijf en richt zich het sinds 1963 ook op verhuizingen. Zo bent u voor een verhuisbedrijf in Hattem met jarenlange ervaring in verhuizen bij ons op de juiste plek. Veijer Verhuizingen is Erkende Verhuizer en voert verhuizingen uit in binnenland en buitenland, voor zowel particulieren als bedrijven.

Uw verhuisbedrijf voor Hattem voor verhuizingen met grote zorg

Door de jarenlange ervaring van Veijer Verhuizingen zijn onze diensten goed afgestemd op onze klanten. De klant staat centraal en de verhuizing wordt met de grootste zorg door onze verhuisexperts uitgevoerd. Onze service begint al voor de verhuizing. Van te voren worden uw wensen voor de verhuizing namelijk besproken en worden onze diensten hierop aangepast. De diensten van verhuisbedrijf Hattem houden namelijk niet op bij het verhuizen alleen. Zo kunt u terecht voor:

  • De mogelijkheid voor verhuisdozen en pakpapier
  • De mogelijkheid voor hulp bij inpakken
  • Demonteren en monteren van meubelen
  • Veilige en optimale opslag van uw inboedel

Verhuisbedrijf Hattem voor een complete verhuizing op maat

Veijer Verhuizingen biedt een efficiënte manier van verhuizen tegen voordelige tarieven. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing of verhuizing van uw bedrijf, een binnenlandse verhuizing of buitenlandse verhuizing. Wij zijn Erkende Verhuizer en op verhuizingen in het binnenland is het Garantiecertificaat van toepassing. Dit geeft u extra zekerheid dat de verhuizing door het verhuisbedrijf voor Hattem met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer