0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Verhuisbedrijf Genemuiden

Als hét verhuisbedrijf voor Genemuiden bieden wij een passende verhuisservice voor particulieren, bedrijven, scholen en zorginstellingen. Als Erkend Verhuizer kunnen wij ieder soort verhuizing op zorgvuldige wijze uitvoeren, waarbij de wensen van de klant centraal staan. Onze jarenlange ervaring in transport en verhuizen zorgt ervoor dat we als verhuisbedrijf voor Genemuiden van dienst kunnen zijn bij alle soorten verhuizingen en uw inboedel veilig kunnen vervoeren.

Verhuisbedrijf Genemuiden voor de verhuizing van uw wensen

Veijer Verhuizingen kan als verhuisbedrijf voor Genemuiden de verhuizing naar uw wensen uitvoeren. Voorafgaand aan de verhuizing worden er afspraken gemaakt en wordt onze service op uw wensen aangepast. Als verhuisbedrijf voor Genemuiden kunnen we u voorzien bij mogelijk alleen het transport van uw inboedel, maar wanneer u dit wenst kunnen we u ook bijstaan bij de overige werkzaamheden voor en na uw verhuizing. Denk hierbij aan de mogelijkheid voor het huren of kopen van verhuisdozen, maar ook kunnen wij eventueel de gehele inboedel voor u inpakken, demonteren en in het nieuwe huis uitpakken en monteren.

Voor een soepele en snelle verhuizing bent u bij Verhuisbedrijf Genemuiden de juiste plek

Of het nu gaat om een verhuizing van particulieren of bedrijven, een zorginstelling of een scholengemeenschap, met de grootste zorgvuldigheid garanderen wij een soepele en snelle verhuizing. Een verhuizing is een boel geregel maar met de ervaring in planning, het juiste verhuismateriaal (inclusief verhuislift) en onze verhuisexperts kunnen wij met alle gemak de verhuizing van uw huis of bedrijf voor u uitvoeren. Veijer Verhuizingen is sinds 1912 al transportbedrijf en sinds 1963 gespecialiseerd in verhuizingen. Hiermee is een perfecte en efficiënte manier van verhuizen gegarandeerd. Voor een verhuisbedrijf in Genemuiden gaat u naar Veijer Verhuizingen.

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer