0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Opslagruimte Staphorst

Bent u op zoek naar opslagruimte Staphorst? Dan hoeft u daar gelukkig niet ver voor te zoeken. Wij kunnen u hier op een goede manier bij helpen. Het is immers belangrijk dat de opslag van uw goederen op een goede manier wordt verzorgd, maar dat deze ook gemakkelijk te bereiken zijn. Om die reden is het dus een slimme zet om ons uw spullen te laten opslaan. Ze staan hier veilig in alle opzichten. U kunt een flink aantal mogelijkheden bij ons vinden.

Naar wens in te vullen

Omdat het om persoonlijke spullen gaat is het natuurlijk ook belangrijk om te weten dat dit volledig naar wens kan worden ingevuld. Het is immers niet voor alle spullen hetzelfde. Juist om er zeker van te zijn dat alles op de juiste wijze gebeurt kunt u dit zelf op de gewenst manier invullen. De opslag vindt immers plaats in kisten van hout met een flinke inhoud. Afhankelijk van de omvang van de spullen en de hoeveelheid spullen die u moet opslaan kan er dus zelf worden bekeken hoeveel hiervan nodig is.

Contact opnemen

Wilt u gebruik maken van de mogelijkheden om uw spullen bij ons op te slaan? Dan kunt u heel gemakkelijk met ons in contact komen. Dat kan bijvoorbeeld door hiervoor het contactformulier in te vullen. Hierin kunt u precies aangeven waar het om gaat. Ook kunt u zelf een e-mail sturen naar info@veijerverhuizingen.nl. Ook is het mogelijk om simpelweg te bellen. Dat kan naar het nummer 0522-46 13 15. Er kan dan direct actie worden ondernomen.

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer