0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Geschikte opslagruimte in Meppel huren 

In verschillende situaties kan het huren van opslagruimte in Meppel wenselijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een verbouwing van uw woning. U wilt in dit geval voorkomen dat meubels in de weg staan. Iets wat voor schade aan de meubels zou kunnen zorgen! Daarbij vertraagt het de bouwwerkzaamheden. Door de meubels tijdelijk in een externe opslag op te slaan, voorkomt u dit. Ook komt het regelmatig voor, dat er meubels overblijven na een verhuizing. Denk aan mensen die van een grote woning naar een kleiner appartement verhuizen. Om te voorkomen dat de meubels overhaast verkocht moeten worden, kunt u deze in een opslagruimte in Meppel bewaren. 

Opslagruimte in Meppel in diverse formaten

Veijer Verhuizingen biedt u een passende opslagruimte in Meppel aan. Hierbij kijken we naar uw persoonlijke voorkeuren en hetgeen u in de opslagruimte wilt bewaren. Bovenal bent u er bij ons van verzekerd, dat uw inboedel veilig en onder de juiste klimatologische omstandigheden wordt bewaard. U wilt immers voorkomen, dat ongewenste gasten bij uw spullen kunnen komen. Naast de mogelijkheid om meubels op te slaan in een opslagruimte in Meppel, kunt u deze ruimte ook gebruiken voor archiefstukken. Niet alleen interessant voor particulieren, maar zeker ook voor zakelijke partijen! 

Meer informatie over opslagruimte in Meppel 

Bent u op zoek naar opslagruimte in Meppel? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies over een geschikte opslagruimte voor uw inboedel. Voor het opslaan van spullen maken we gebruik van kisten met een inhoud van 10 kubieke meter. We denken graag met u mee over de benodigde ruimte om al uw spullen kwijt te kunnen. Met welk doel wilt u een deel van uw inboedel op laten slaan? 

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer