0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Opslagruimte huren bij Zwolle voor uw inboedel 

Wilt u opslagruimte huren bij Zwolle? Veijer Verhuizingen voorziet u graag van een passende oplossing! In onze grote opslagruimtes bieden we u voldoende ruimte voor uw complete inboedel. Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarin het tijdelijk elders stallen van uw inboedel het overwegen waard is. Denk bijvoorbeeld aan een verbouwing van uw woning, waarbij u wilt voorkomen dat meubelstukken beschadigd raken. Plaats ze tijdelijk in onze opslagruimte en haal ze op, op het moment dat de verbouwing gereed is. Het voorkomt niet alleen schade aan meubels. Ook weet u zo zeker, dat de meubels niet in de weg zullen staan. 

Bij een verhuizing opslagruimte huren rond Zwolle

Opslagruimte huren bij Zwolle is ook interessant bij een verhuizing. In het bijzonder, wanneer u naar een kleinere woning verhuist. Hier heeft u wellicht onvoldoende ruimte om uw complete inboedel op te slaan. Door de overgebleven meubels tijdelijk in onze opslagruimte te plaatsen, voorkomt u dat deze meubels overhaast verkocht moeten worden. Wellicht wilt u eerst een aantal weken in uw nieuwe woning leven, om te ervaren welke meubels u nog mist. Pas daarna wilt u denken aan de verkoop van overgebleven meubelstukken. 

Meer informatie over opslagruimte huren bij Zwolle 

Wilt u meer weten over een opslagruimte huren bij Zwolle? Bent u benieuwd welke service Veijer Verhuizingen u kan bieden? Op onze website vindt u meer informatie over de boxen die we u aanbieden. Deze hebben een inhoud van tien kubieke meter. Vanzelfsprekend nodigen we u van harte uit vrijblijvend contact met ons op te nemen. Zo kunnen we u meer vertellen over hetgeen wij voor u kunnen betekenen bij opslagruimte huren rond Zwolle. 

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer