0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Voordelen van opslagruimte huren in Overijssel 

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarin opslagruimte huren in Overijssel het overwegen waard is. Denk bijvoorbeeld aan een lange vakantie in het buitenland. U wilt in zo’n geval voorkomen dat u inboedel gestolen kan worden of beschadigd raakt, bij een eventuele verhuur van uw woning. Door een deel van uw inboedel op te slaan op externe locatie voorkomt u dit. Ook kan opslagruimte huren in Overijssel interessant zijn, wanneer u binnenkort start met een verbouwing van uw woning. Het voorkomt dat meubels beschadigd raken of in de weg staan bij de uitvoering van de bouwwerkzaamheden. 

Verschillende soorten opslagruimte huren in Overijssel 

Opslagruimte huren in Overijssel kan bij Veijer Verhuizingen in verschillende vormen. Naast de mogelijkheid om opslagruimte te huren voor uw inboedel, kunt u ook opslagruimte huren voor archiefstukken. Wat voor goederen u ook op wilt slaan, wij bieden u een passende houten kist. Deze kist is volledig afsluitbaar en heeft een inhoud van 10 kubieke meter. Voldoende om een groot deel van uw spullen in kwijt te kunnen! Veijer Verhuizingen biedt u niet alleen deze opslagruimte aan. We kunnen u ook helpen bij het inladen van deze houten kisten.

Direct opslagruimte huren in Overijssel 

Heeft u op korte termijn opslagruimte nodig? U kunt bij ons vrijwel altijd direct opslagruimte huren in Overijssel, door het grote aantal houten kisten waarover wij beschikken. Neem contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze huidige capaciteit. Tevens stellen we graag een offerte voor u op. De exacte kosten zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Voor welke termijn wilt u de houten kisten bijvoorbeeld huren? 

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer