0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Voordelen van opslagruimte huren bij Meppel 

Het huren van opslagruimte bij Meppel kan u verschillende voordelen opleveren. Heeft u bijvoorbeeld onvoldoende ruimte in huis om uw kerstdecoratie of vakantiespullen op te bergen? Opslagruimte huren bij Meppel maakt dat u deze spullen voortaan elders stalt. Zo staan ze niet langer in de weg en houdt u ruimte over in uw woning. Ook voor het tijdelijk extern stallen van meubels kan opslagruimte huren in Meppel interessant zijn. Denk bijvoorbeeld aan een verbouwing in huis, waarbij u schade aan uw meubels wilt voorkomen. Evenals dat de meubels tijdens de verbouwing niet in de weg mogen staan. Veijer Verhuizingen biedt u diverse mogelijkheden, wanneer u opslagruimte wilt huren bij Meppel. 

Opslagruimte huren bij Meppel met houten kisten

Veijer Verhuizingen kan u houten kisten leveren, die u naar eigen inzicht kunt vullen met uw spullen. De houten kisten worden vervolgens in een veilige opslagruimte voor u bewaard. De kans op schade aan uw inboedel is minimaal. Datzelfde geldt voor de diefstal hiervan. Er is veel aandacht besteed aan het beveiligen van de opslagruimte om ongewenste gasten buiten het pand te houden. Daarbij zijn de klimatologische omstandigheden goed, wat vochtschade aan uw spullen tegengaat. De houten kisten hebben een inhoud van tien kubieke meter. 

Advies bij opslagruimte huren bij Meppel

Lijkt opslagruimte huren bij Meppel een interessante optie voor u te zijn? Wilt u meer weten over de beschikbare houten kisten voor onderdelen uit uw inboedel? Neem vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden die u heeft om uw spullen (tijdelijk) elders te stallen. U kunt deze spullen zelf bij ons brengen, maar we kunnen de houten kisten ook bij u afleveren en weer ophalen.

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer