0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Opslagruimte Hoogeveen

Er kunnen verschillende situaties zijn waarbij u behoefte heeft aan tijdelijke opslagruimte. Dit kan voor uw bedrijf zijn of voor de inboedel uit uw woning. Wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk geen eigen woonruimte heeft wilt u uw inboedel wellicht laten opslaan. Dit kan ook het geval zijn als u voor langere tijd naar het buitenland gaat en uw woning in Nederland wilt verhuren. In deze gevallen kunt u opslagruimte huren in Hoogeveen bij Veijer Verhuizingen.

Uw spullen in goede handen in een opslagruimte in Hoogeveen

Als u tijdelijk uw inboedel of zakelijke inventaris wilt opslaan dan wilt u natuurlijk dat uw spullen veilig zijn. Als u opslagruimte in Hoogeveen of omgeving zoekt dan kunt u hiervoor prima terecht bij Veijer Verhuizingen. Wij halen uw spullen bij u op en bergen ze op in één van onze opslagcontainers. U kunt altijd bij uw spullen als u iets nodig heeft. U kunt een opslagruimte huren voor enkele weken maar ook voor een jaar of langer. Zodra u uw spullen weer terug wilt, bijvoorbeeld bij terugkeer in Nederland of zodra u weer eigen woonruimte heeft, dan kunt u een afspraak met ons maken om de spullen op te halen of door ons bij u te laten afleveren.

Vraag nu offerte voor opslag van uw spullen

Bent u op zoek naar een degelijke opslagruimte in Hoogeveen of omstreken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0522 - 46 13 15. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en een passende offerte aan te bieden.

 

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer