0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Opslag bij Steenwijk huren voor uw spullen 

Bij de verhuizing van een tussenwoning of bijvoorbeeld een vrijstaande woning naar een appartement, is de kans groot dat u niet alle spullen mee kunt nemen. Vervelend, want u wilt deze spullen niet overhaast hoeven te verkopen. In zo’n situatie kan het huren van opslag bij Steenwijk een goede optie zijn. Veijer Verhuizingen biedt u grote houten kisten aan met een inhoud van 10 kubieke meter. Voldoende om een groot deel van de inboedel in op te slaan. Niet alleen bij een verhuizing naar een kleinere woning is de keuze voor het huren van opslag interessant. We vertellen er graag meer over. 

Opslag bij Steenwijk komt in verschillende situaties van pas

U kunt ook opslag bij Steenwijk huren, wanneer u voor een langere tijd naar het buitenland vertrekt voor een mooie reis. De meest waardevolle of dierbare elementen uit de inboedel laat u in zo’n geval liever niet in huis liggen. De kans op een inbraak en daarmee het verlies van deze spullen zou hierbij relatief groot zijn. Door deze elementen uit de inboedel in een houten kist te laten bewaren, gaat u diefstal tegen. Ook voor het bewaren van de kerstspullen, uw vakantiespullen of bijvoorbeeld een deel van het kantoormeubilair van uw bedrijf is het huren van opslag bij Steenwijk een optie. 

Direct opslag bij Steenwijk huren 

Wenst u op korte termijn opslag bij Steenwijk te huren? We helpen u graag verder. De houten kisten kunnen bij u thuis of op kantoor geleverd worden, zodat u deze in alle rust in kunt pakken. Zodra de kisten ingepakt zijn, halen we deze weer bij u op. U kunt er ook voor kiezen om de inboedel zelf naar onze opslag te brengen en de kisten aldaar in te pakken.

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer