0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Voordelige opslag vlakbij Meppel voor uw inboedel

Wilt u uw inboedel in een voordelige opslag vlakbij Meppel opgeslagen hebben? In een opslaghal van een Erkend Verhuizer met jarenlange ervaring en tevreden klanten? Dan moet u bij Veijer Verhuizingen zijn. Met een grote verwarmde opslaghal in Staphorst is Veijer Verhuizingen uw adres voor een voordelige en veilige opslag van uw inboedel. Gaat u verhuizen, of wilt u spullen zoals meubels of een bedrijfsinventaris ergens opslaan waar ze u niet in de weg staan, maar wel dichtbij? Veijer Verhuizingen heeft een voordelige opslag vlakbij Meppel voor uw inboedel en inventaris.

Voordelige opslag vlakbij Meppel met volledige service voor uw inboedel

Onze opslag vlakbij Meppel huurt u niet alleen tegen voordelige tarieven, u krijgt ook volledige service. U mag uw eigendommen zelf brengen en inpakken, maar dat kunnen wij ook voor u doen. Veijer Verhuizingen haalt de spullen bij op, en vervoert ze naar de opslaghal. Daar pakken we uw spullen efficiënt in, in beschermende houten kisten van 10 m3. We gebruiken voor het ophalen van uw spullen moderne hulpmiddelen, zoals een verhuislift. Daarmee kunnen uw spullen zelfs van een derde of vierde verdieping zo de vrachtwagen ingeladen worden. Dat scheelt veel tijd en moeite. En als u uw verhuizing aan ons uitbesteedt, krijgt u de verhuisdozen er altijd gratis bij. Zo krijgt u met onze voordelige opslag vlakbij Meppel een volledige service voor uw inboedel.

Als u wilt weten hoe voordelig onze opslag vlakbij Meppel is…

Als u wilt weten hoe voordelig onze opslag vlakbij Meppel is, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Via telefoon, e-mail en fax. Maar u kunt ook direct online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uw spullen staan bij Veijer verhuizingen altijd veilig en voordelig in onze opslag vlakbij Meppel!

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer