0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Opslag in Zwolle huren biedt verschillende voordelen 

Heeft u het huren van opslag in Zwolle al eens overwogen? In verschillende situaties kan een externe opslagruimte goed van pas komen. Een goed voorbeeld van zo’n situatie is het verbouwen van uw woning. In zo’n situatie wilt u voorkomen dat uw kostbare meubels beschadigd raken, of dat deze de vakmensen in de weg staan. Het zou voor vertraging kunnen zorgen tijdens het bouwproject! Ook wanneer u spullen een lange tijd niet zal gebruiken vanwege een reis in het buitenland, is het huren van opslag in Zwolle interessant. Veijer Verhuizingen helpt u graag aan een passende opslag. 

Mogelijkheden bij opslag in Zwolle huren

Bij het huren van opslag in Zwolle huurt u grote houten kisten, welke in een goed beveiligde ruimte voor u worden bewaard. U kunt deze kisten geheel naar eigen inzicht vullen met de spullen uit uw inboedel. Dit kunnen meubels zijn, maar bijvoorbeeld ook verhuisdozen met fotoboeken of verzamelingen van vroeger. Ieder van deze houten kisten heeft een formaat van tien kubieke meter. Voldoende om een groot aantal spullen in kwijt te kunnen! U kunt de kisten zelf inpakken, maar dit kunnen wij ook voor u doen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar. 

Meer informatie over onze opslag bij Zwolle

Wilt u meer weten over onze opslag bij Zwolle? Of wilt u direct een aantal van deze houten kisten huren? Neem in beide gevallen contact met ons op. Onze professionals staan u graag te woord, om samen met u te zoeken naar de meest geschikte oplossing voor het bewaren van uw spullen. Hoeveel van onze houten kisten verwacht u nodig te hebben voor uw inboedel? 

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer