0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Voordelige opslag vlakbij Hoogeveen bij Veijer Verhuizingen

Voor een voordelige opslag vlakbij Hoogeveen kunt u terecht bij een vertrouwd adres: Veijer Verhuizingen. In een verwarmde opslaghal in Staphorst staan uw spullen dichtbij en veilig opgeslagen. En heel voordelig! Veijer Verhuizingen is een Erkende Verhuizer, dus u weet wat u van ons mag verwachten. Een snel vervoer van uw inboedel en veilige opslag van uw eigendommen. Wij bieden daarbij een complete opslagservice aan. Dat houdt in dat u zelf uw eigendommen mag brengen en inpakken in Staphorst, maar u kunt dit ook aan ons overlaten. Wij halen de spullen bij u op – demonteren ze desnoods – en vervoeren ze naar onze opslaghal in Staphorst. Daar worden de spullen in kisten van 10 m3 ingepakt. Uw eigendommen zijn dan zo efficiënt mogelijk ingepakt, en beschermd tegen schade en vocht. U krijgt alleen zo’n voordelige opslag vlakbij Hoogeveen bij Veijer Verhuizingen!

Voordelige opslag vlakbij Hoogeveen bij Veijer Verhuizingen ook voor zakelijk

U kunt ook zakelijk voor voordelige opslag vlakbij Hoogeveen terecht bij Veijer Verhuizingen. En ook voor bedrijven bieden wij complete service aan. Moet uw inventaris van de derde verdieping komen? Geen probleem. Met de verhuislift gaan uw spullen via een groot raam of balkon zo de vrachtwagen in. Bij sommige gebouwen komt de verhuislift zelfs tot vier hoog. Uw inventaris wordt vervoerd met onze eigen verhuiswagens, en voor u ingepakt in Staphorst. En voor zakelijk is opslag vlakbij Hoogeveen ook heel voordelig bij Veijer Verhuizingen.

Vraag een offerte aan voor voordelige opslag vlakbij Hoogeveen

Heeft u vragen over de opslag of het vervoer vanaf Hoogeveen, dan kunt u Veijer Verhuizingen altijd bellen, mailen of faxen. U kunt ook direct online een offerte aanvragen voor voordelige opslag vlakbij Hoogeveen met Veijer Verhuizingen.

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer