0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Professionele aanpak bij kantoorverhuizing in Staphorst

Een kantoorverhuizing in Staphorst vergt de nodige voorbereidingen. Wat is een geschikt moment voor de verhuizing? Op welke manier kan de overlast voor uw medewerkers tot een minimum worden beperkt? Enzovoorts. Veijer Verhuizingen helpt u hier graag bij! Wij hebben een ruime ervaring in verschillende soorten verhuizingen. Naast een kantoorverhuizing in Staphorst behoort bijvoorbeeld ook een projectverhuizing of een particuliere verhuizing tot onze mogelijkheden. Wanneer wilt u met uw bedrijf een nieuw kantoorpand betrekken? We zorgen er samen voor dat uw meubels tijdig zijn overgebracht naar deze nieuwe locatie.

Kantoorverhuizing in Staphorst plannen

Voordat we aan een kantoorverhuizing in Staphorst beginnen, bespreken we de beste aanpak hiervoor met u. Welke meubels moeten verhuisd worden? Laat u de meubels door uw medewerkers uit elkaar schroeven, of wilt u dit door onze verhuizers laten doen? Welke IT-voorzieningen wilt u over laten brengen naar uw nieuwe pand? Enzovoorts. Het zijn belangrijke factoren om rekening mee te houden. Onder meer uw beeldschermen, routers en soortgelijke apparatuur vergen extra aandacht. U wilt schade en daarmee onnodig hoge kosten voorkomen. Wij beschikken over verschillende hulpmiddelen, die het uitvoeren van een verhuizing makkelijker maken. Denk aan beschermende kleding, grote verhuiswagens en een verhuislift.

Meer informatie over een kantoorverhuizing in Staphorst

Wilt u binnenkort ook aan een kantoorverhuizing in Staphorst beginnen? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van vrijblijvend advies over de beste aanpak van zo’n verhuizing. U kunt er ook voor kiezen om direct een afspraak te maken met onze verhuizers. Zo bent u verzekerd van professionele hulp tijdens de verhuizing van uw inboedel naar een nieuwe kantoorruimte.

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer