0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Kantoorverhuizing Hoogeveen

Heeft u een kantoor in Hoogeveen en gaat u verhuizen? Dan heeft u een verhuizer nodig! Veijer Verhuizingen staat voor u klaar! Wij hebben veel ervaringen met verhuizen, zowel particulier als zakelijk. Als Erkend Verhuizer hebben wij de ervaring en de materialen om uw kantoorverhuizing tot een goed einde te brengen. Wilt u binnen Hoogeveen verhuizen, of daarbuiten? We regelen verhuizingen naar binnen- en buitenland. Heeft u geen tijd om alles in te pakken en de meubels te (de)monteren? Veijer Verhuizingen neemt ook dat deel uit uw handen. 

Laat uw kantoorverhuizing in Hoogeveen regelen door Veijer Verhuizingen

Veijer Verhuizingen verhuist al particulieren en bedrijven sinds 1963. In 1912 zijn we ontstaan als een transportbedrijf. We hebben dus al heel veel ervaring met verhuizingen. We hebben in al die jaren geleerd om nog meer in te spelen op de wensen van onze klanten. Voor een kantoorverhuizing draaen wij onze hand niet om. We zijn zelf gevestigd in Staphorst, maar we leveren onze diensten ook in Hoogeveen. Veijer Verhuizingen is aangesloten bij de Erkende Verhuizers en daarom is op al onze verhuizingen het Garantiecerificaat Erkende Verhuizers van toepassing. Dat biedt bescherming voor u als klant. Dat is een veilig gevoel!

Vraag een offerte op

Heeft u een verhuizer nodig voor uw kantoorverhuizing naar of van Hoogeveen? Denkt u dan eens an Veijer Verhuizingen en vraag een offerte bij ons op. We zijn te bereiken via het telefoonnummer 0522 - 461315 of te mailen op info@veijerverhuizingen.nl. We regelen graag uw kantoorverhuizing voor u!

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer