0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Professionele hulp bij een IT verhuizing in Zwolle

Bij een bedrijfsverhuizing komt vaak veel meer kijken, dan bij een particuliere verhuizing. In het bijzonder wanneer er veel IT-faciliteiten moeten worden verhuisd. Denk aan servers, computers, netwerkapparatuur, enzovoorts. In het geval van een bedrijfsverhuizing wilt u de overlast voor uw medewerkers tot een minimum beperken. Veijer Verhuizingen helpt u graag bij een IT verhuizing in Zwolle of de omgeving hiervan. Samen maken we een inventarisatie van de IT-faciliteiten die verhuisd moeten worden, om op basis daarvan tot een verhuisplan te komen. Wanneer wilt u naar een nieuw pand verhuizen? 

Belangrijke zaken bij een IT verhuizing in Zwolle 

Een IT verhuizing in Zwolle bestaat uit verschillende fases. Zo zal de bestaande IT-apparatuur eerst moeten worden losgekoppeld, vervolgens worden ingepakt en tot slot weer moeten worden aangesloten. U kunt ervoor kiezen om een deel van deze fases zelf uit te voeren. Denk aan het loskoppelen van de apparatuur en het vervolgens weer aansluiten hiervan. Veijer Verhuizingen zorgt in dit geval enkel voor het veilig vervoeren van de IT-faciliteiten. Om zelf geen omkijken meer naar de verhuizing te hebben, kan het interessant zijn om ons de gehele verhuizing uit te laten voeren. Zo kunt u zich blijven focussen op de zaken die er echt toe doen in uw bedrijf! 

IT verhuizing in Zwolle laten uitvoeren 

Wilt u ook een IT verhuizing in Zwolle uit laten voeren? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies over de mogelijkheden die u heeft. Houd er rekening mee dat het behoorlijk druk kan zijn! Door uw verhuizing tijdig in te plannen, bent u ervan verzekerd dat u tijdig naar uw nieuwe pand kunt verhuizen. 

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer