0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Maak gebruik van inboedelopslag in Zwolle

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarbij het gebruik van onze inboedelopslag in Zwolle wenselijk kan zijn. U kunt inboedelopslag ruimte huren bij een verbouwing, voor het stallen van kerst- en strandspullen, enzovoorts. Ook bij een verhuizing naar een kleinere woning is het interessant om uw overgebleven inboedel tijdelijk elders te stallen. U zal uw oude woning immers voor een bepaalde datum verlaten moeten hebben. Wanneer het u nog niet gelukt is om overgebleven meubels te verkopen, is het fijn om deze niet in uw nieuwe woning te hoeven stallen. Hier staan de spullen immers al snel in de weg! 

Inboedelopslag in Zwolle huren bij een verbouwing 

Tijdens een verbouwing van uw woning wilt u schade aan uw inboedel voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan verfspetters op uw antieke houten kast, schade door het omstoten van een meubelstuk bij het sjouwen van materialen, enzovoorts. Ondanks het feit dat u wellicht alles heeft afgedekt met plastic, blijft u het risico op schade aan uw meubels lopen. Het is daarom verstandig de meubels in ruimtes tijdelijk elders onder te brengen. De inboedelopslag van Veijer Verhuizingen biedt u deze mogelijkheid. 

Meer weten over inboedelopslag in Zwolle 

Wilt u meer weten over onze inboedelopslag in Zwolle, of wilt u direct inboedelopslag huren? Neem in beide gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies over de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Samen bekijken we welk type opslag het beste bij uw situatie past. De opslag is bovenal goed beveiligd, waardoor de kans op diefstal of schade aan uw inboedel geminimaliseerd wordt. 

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer