0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Veilige en professionele inboedelopslag bij Steenwijk 

Bij een renovatie van uw woning kan het huren van inboedelopslag bij Steenwijk interessant zijn. Door de meubels tijdelijk elders onder te brengen weet u zeker, dat deze tijdens de renovatie niet in de weg staan. Daarbij wordt schade aan uw interieur voorkomen op deze manier! Ook bij een verhuizing kan het huren van inboedelopslag bij Steenwijk het overwegen waard zijn. Mogelijk lukt het niet om alle meubels in uw nieuwe woning te plaatsen. Denk aan een situatie waarbij u van een grote woning naar een kleiner appartement verhuist. Om te voorkomen dat u uw meubels met spoed moet verkopen, kunt u deze tijdelijk bij Veijer Verhuizingen stallen. We vertellen u er graag meer over! 

Inboedelopslag bij Steenwijk huren

Wanneer u voor de inboedelopslag bij Steenwijk van Veijer Verhuizingen kiest, bent u verzekerd van een veilige opslagplaats. Bij ons worden inboedels in houten kisten bewaard, die goed afsluitbaar zijn. Het voorkomt dat ongewenste gasten tussen uw spullen kunnen kijken. Niet alleen is onze inboedelopslag bij Steenwijk goed beveiligd. Ook is veel aandacht besteed aan de klimatologische omstandigheden in deze ruimte. Zo wordt voorkomen dat de luchtvochtigheid te hoog wordt en uw interieur door vocht beschadigd raakt. 

Meer informatie over inboedelopslag bij Steenwijk

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij onze inboedelopslag rond Steenwijk? Of wilt u direct een aantal houten kisten huren om uw inboedel tijdelijk elders te kunnen stallen? Wij adviseren u graag persoonlijk over hetgeen voor u de beste keuze is. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen. Wij kunnen de inboedel bij u ophalen, maar u kunt deze ook bij ons bezorgen!

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer