0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Kies voor onze inboedelopslag bij Meppel 

Heeft u meubels die u tijdelijk elders wilt stallen? Onze inboedelopslag bij Meppel kan de oplossing voor u vormen. Ideaal, wanneer u aan de slag gaat met een verbouwing in huis of binnenkort voor een langere tijd naar het buitenland vertrekt. Door uw meubels in onze opslagruimte te bewaren voorkomt u dat deze beschadigd raken of gestolen worden. Veijer Verhuizingen biedt u grote houten kisten aan met een inhoud van 10 kubieke meter. U kunt deze kisten naar eigen inzicht vullen met uw spullen. Wij bieden deze houten kisten zowel voor particulieren, als voor zakelijke partijen aan. 

Voordelen van onze inboedelopslag bij Meppel 

Door voor de inboedelopslag bij Meppel van Veijer Verhuizingen te kiezen, verzekert u zich van een veilige en droge opslagruimte. Er is veel aandacht besteed aan de beveiliging van deze ruimte. Evenals dat naar de klimatologische omstandigheden hiervan gekeken is om vochtschade aan de opgeslagen elementen uit uw inboedel te voorkomen. U kunt er bij ons voor kiezen om de houten kisten naar uw woning te laten brengen, zodat u deze aldaar in kunt pakken. Wij halen de kisten graag weer bij u op. Een alternatief is het brengen van uw spullen. U bespaart hiermee op de kosten voor onze inboedelopslag bij Meppel. 

Inboedelopslag bij Meppel huren 

Wilt u op korte termijn inboedelopslag bij Meppel huren? Neem eens contact met ons op! We denken graag met u mee over de wijze waarop we u het beste van dienst kunnen zijn. Ook kunnen we u meer vertellen over de mogelijkheden die we u bieden en de service waarmee we de inboedelopslag bij Meppel combineren. 

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer