0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Bedrijfsverhuizing Zwolle

Gaat uw bedrijf verhuizen naar een nieuw pand in Zwolle of omgeving en zoekt u verhuizers die kunnen helpen met het verhuizen van de inboedel? Een verhuizing van uw bedrijf vergt veel voorbereiding en daarom is het fijn als er verhuizers zijn zoals wij bij Veijer Verhuizingen waarbij service hoog in het vaandel staat.

Bedrijfsverhuizing Veijer

Veijer Verhuizingen is er voor de particuliere en zakelijke verhuizingen. Wij staan van A tot Z voor u klaar om te helpen bij de gehele verhuizing. We helpen met inpakken, meubels in elkaar zetten en verhuizen veilig uw bezit naar uw nieuwe bedrijfspand. Wij maken met u duidelijk wat en wanneer iets moet gebeuren en maken daarover duidelijke afspraken. U kunt een offerte bij ons opvragen voor uw bedrijfsverhuizing en wij laten u zo snel mogelijk weten hoeveel het u gaat kosten. Daarnaast kunnen we uw bedrijf ook voorzien van verhuisdozen- en liften, pakpapier en inboedelopslag. Een bedrijfsverhuizing is totaal anders dan een particuliere verhuizing, maar wij hebben de ervaring en het vakmanschap die er voor nodig is om uw verhuizing tot een succes af te ronden.

Neem contact op

U kunt een offerte aanvragen voor een prijsopgave, maar u kunt ons ook contacteren voor meer informatie over onze diensten. Ons telefoonnummer is 0522 - 461315 en ons mailadres is info@veijerverhuizingen.nl. We bieden ook de mogelijkheid om het contactformulier in te vullen. Wij zitten gevestigd aan de Gemeenteweg 7 in Staphorst. Ons motto is ‘elke verhuizing met zorg uitgevoerd’ en daar streven we ook naar.

 

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer