0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Professional inschakelen bij een bedrijfsverhuizing in Staphorst

Een bedrijfsverhuizing in Staphorst wordt doorgaans op een andere wijze aangepakt dan een particuliere verhuizing. Dit komt onder meer door het feit, dat er bij een bedrijfsverhuizing veel meer in orde gemaakt moet worden. Denk aan het afkoppelen van IT-voorzieningen binnen uw pand, het aansluiten van deze voorzieningen in een nieuw pand, het uit elkaar halen en in elkaar zetten van uw meubilair, enzovoorts. Daarbij wilt u dat deze bedrijfsverhuizing zo soepel mogelijk verloopt. Het voorkomt dat uw medewerkers een lange tijd niets kunnen doen. Iets wat de resultaten van uw bedrijf verhindert! 

Bedrijfsverhuizing in Staphorst voorbereiden

Wanneer u binnenkort naar een ander bedrijfspand verhuist, is een goede voorbereiding op de aanstaande bedrijfsverhuizing in Staphorst essentieel. Onze verhuizers komen graag eens bij u langs, om een inventarisatie te maken van het uit te voeren werk. Op basis van deze inventarisatie kunnen we een verhuisplan voor u opstellen. In dit verhuisplan beschrijven we hoe de verhuizing het beste kan worden uitgevoerd, met een minimale kans op vertragingen. Hierbij kunt u ervoor kiezen om een deel van de verhuizing zelf uit te voeren. Denk aan het uit elkaar halen van uw bureaus. 

Meer informatie over een bedrijfsverhuizing in Staphorst

Bent u benieuwd hoe we uw bedrijfsverhuizing vanuit of naar Staphorst zouden aanpakken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden door te spreken. Samen zoeken we naar een passend verhuisplan! Bovenal werkt Veijer Verhuizingen met de beste materialen en enkel gespecialiseerde verhuizers, om de kans op vertragingen en beschadigingen aan uw inboedel te minimaliseren. 

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer