0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Hulp bij een bedrijfsverhuizing in Overijssel 

Wilt u een bedrijfsverhuizing in Overijssel uit laten voeren? In dat geval bent u bij Veijer Verhuizingen aan het juiste adres. Wij bieden u professionele hulp bij een dergelijke verhuizing, om de overlast voor uw medewerkers en omwonenden tot een minimum te beperken. Bij een bedrijfsverhuizing in Overijssel zijn er veel meer zaken om rekening mee te houden, dan bij een reguliere particuliere verhuizing. Niet alleen moet de inboedel worden in- en uitgepakt, ook wilt u vertraging in productieprocessen het liefst voorkomen. Of wat te denken van de IT-systemen en machines, die op een veilige manier naar uw nieuwe pand vervoerd moeten worden? 

Werkwijze bij een bedrijfsverhuizing in Overijssel 

Een bedrijfsverhuizing in Overijssel begint voor ons bij het opstellen van een verhuisplan. Om tot een verhuisplan te kunnen komen, maken we altijd een eerste inventarisatie van uw inboedel en uw persoonlijke voorkeuren. Op basis hiervan bekijken we in welke volgorde de inboedel het beste verhuisd kan worden. Kiest u ervoor om alle taken rond een verhuizing uit te besteden, of wilt u een deel van deze taken zelf uitvoeren? Denk bijvoorbeeld aan het demonteren van de meubels, het loskoppelen van IT-systemen, enzovoorts. Pas wanneer u instemt met ons verhuisplan, zullen we daadwerkelijk starten met de bedrijfsverhuizing in Overijssel. 

Bedrijfsverhuizing in Overijssel inplannen 

Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u een bedrijfsverhuizing in Overijssel in wilt plannen. Samen bekijken we hoe de verhuizing het beste kan worden aangepakt en wat hier een geschikt moment voor is. Houd rekening met drukte bij ons verhuisbedrijf, wat het slim maakt ruim voor de verhuisdag te beginnen met de voorbereidingen en het inplannen hiervan. 

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer