0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Bedrijfsverhuizing Hoogeveen

De verhuizing van een bedrijf is een grote logistieke operatie. Dit moet zorgvuldig worden gepland want vaak is er sprake van een strak schema. De opening van het bedrijf in het nieuwe pand is vaak al vastgesteld, wellicht is er promotiemateriaal gedrukt om de feestelijke opening aan te kondigen. Dan kan het natuurlijk niet zo zijn dat door een fout van het verhuisbedrijf de verhuizing vertraging oploopt. Een bedrijfsverhuizing Hoogeveen laat u dus bij voorkeur uitvoeren door een professioneel verhuisbedrijf.

Laat uw bedrijfsverhuizing Hoogeveen uitvoeren door professionals

Laat bij het regelen van uw bedrijfsverhuizing Hoogeveen niets aan het toeval over. U wilt dat alles goed gaat en dat uw kostbare inventaris snel en professioneel wordt verhuisd naar uw nieuwe pand. En wilt u dat u hulp krijgt bij het uitpakken? Ook daar kunnen we voor zorgen. Wij nemen u alle zorg uit handen zodat u zich kunt concentreren op een frisse start in uw nieuwe bedrijfspand. U wilt er een succes van maken en een goed verhuisbedrijf levert daar alvast een bijdrage aan door te zorgen voor een vlekkeloze start.

Plan nu direct uw bedrijfsverhuizing

Gaat uw bedrijf binnenkort verhuizen? Maak dan nu een afspraak met Veijer Verhuizingen. Uw spullen zijn bij ons in goede handen en wij zorgen ervoor dat de verhuizing van uw bedrijf zoals gepland wordt uitgevoerd. Neem contact op voor een scherpe en marktconforme offerte via telefoonnummer 0522 - 46 1– 15. Vraagt u liever per e-mail ene offerte aan of wilt u specifieke vragen of wensen aan ons voorleggen? Stuur dan uw bericht naar info@veijerverhuizingen.nl.

 

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer