0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Huur ruimte in onze archiefopslag in Staphorst

Zowel particulieren als zakelijke partijen kunnen over een groot archief beschikken. Denk bijvoorbeeld aan een archief met fotoalbums, de administratie van vele jaren terug, een overzicht van transacties binnen uw webwinkel, enzovoorts. Om later altijd dingen terug te kunnen zoeken, is het verstandig om deze archieven te bewaren. Wanneer u hier thuis of binnen uw bedrijfspand de ruimte niet meer voor heeft, kunt u het huren van archiefopslag in Staphorst overwegen. Veijer Verhuizingen biedt u deze opslagruimte aan! Daarbij kunnen we u helpen bij het vervoer van uw archiefstukken naar deze opslagruimte. 

Archiefopslag in Staphorst huren in de vorm van houten kisten

In onze opslagruimte kunnen wij houten kisten met een inhoud van tien kubieke meter voor u opslaan. Vaak volstaat de huur van een van deze kisten om uw archief voor een langere tijd op te bergen. Op de momenten dat u dit wenst, kunnen de kisten geopend worden. Tot die tijd worden de kisten in een goed beveiligde opslagruimte bewaard. Zo is de kans minimaal dat vreemden bij uw archiefstukken kunnen komen. Welk deel van uw archief wilt u opslaan in onze archiefopslag in Staphorst? 

Meer informatie of direct archiefopslag in Staphorst huren 

Wilt u meer informatie ontvangen over onze archiefopslag in Staphorst? Of wilt u direct een houten kist huren om uw archief in op te kunnen slaan? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met onze verhuizers op, om u hierover te laten informeren. Door de mogelijkheden voor u op een rijtje te zetten, wordt het makkelijker om een weloverwogen keuze te maken. 

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer